Translate

duminică, 19 decembrie 2010

Din pacate sunt printre noi

1. Un tip a cumparat un frigider nou pentru casa lui. Ca sa scape de cel vechi, l-a pus in fata casei cu un carton pe el, pe care scrie: „E gratis, il vrei, ia-l acasa!”... 4 zile a stat frigiderul acolo si nimeni nici macar nu s-a uitat la el.

A realizat ca oamenii erau prea neincrezatori in aceasta oferta. Asa ca a decis sa schimbe cartonul : „Frigider de vanzare cu 100 ron!”

A doua zi cineva l-a furat!

Ei traiesc printre noi!!!!

2. Intr-o zi mergeam pe plaja cu niste prieteni cand deodata cineva a tipat: „Uite o pasare moarta!”… cineva s-a uitat in sus spre cer si a exclamat : „Unde, unde?”

Ei traiesc printre noi!!!

3. Cand se uita la o casa, fratele meu a intrebat agenta imobiliara in ce directie este Nordul, explicand ca nu vrea ca soarele sa-l trezeasca in fiecare dimineata. Ea a intrebat: „Soarele rasare din Nord?” Cand fratele meu i-a explicat ca de ceva vreme,… soarele rasare dinspre Est, ea a dat din cap si a zis: „Oh,… nu prea tin pasul cu lucrurile astea!...”

Ei traiesc printre noi!!!

4. Luam pranzul intr-o cafenea, cand fara sa vrem am auzit-o pe angajata ca povestea despre insolatia pe care a facut-o la sfarsitul saptamanii cand mergea spre plaja cu masina… Este drept ca masina era decapotabila, dar nu credea ca se va arde pentru ca se afla in mers.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu